Studio 100

Is er voor jou ook een personage van Studio 100 dat jeugdsentiment oproept? Studio 100 kan met haar talrijke shows, musicals, tv-programma's, films, personages en wondere werelden ook vandaag nog steeds vele harten veroveren.

Bekijk case

Desta

Als je gevelstenen zoekt voor jouw woning of gebouw is het niet altijd evident om op voorhand een perfect beeld te vormen van het resultaat. Voor onze klant Desta bouwden we daarom een brick-simulator zodat je snel en eenvoudig verschillende steensoorten kan vergelijken.

Bekijk case

Njam!

Bij Multimedium zijn we er apetrots op dat we van njam.tv dé online referentie kunnen maken voor foodies, hobbykoks, en… eigenlijk zowat iedereen die wel ‘s achter het vuur staat. Veel plezier op njam.tv. En, smakelijk!

Bekijk case

Samenaankoop

Voor Samenaankoop bouwen we bruggen. Niet bestaand uit beton, maar uit bits en bytes. We ondersteunen deze organisatie bij de digitalisering van hun diensten en koppelen hun website aan uitgebreid aanbod externe partners.

Bekijk case

VIL

De logistieke sector in Vlaanderen wordt beschouwd als één van de koplopers in Europa. Om die positie te behouden wil VIL zijn leden helpen bij het zoeken zoeken naar de juiste innovatieve technologieën om ook in de toekomst voorop te blijven lopen. Multimedium helpt hen hier met plezier bij.

Bekijk case

Nog meer fijne klanten

IKook

Beeld je in dat je een broodjeszaak hebt die verschillende locaties heeft en elke dag duizenden klanten moet bedienen. Hoe behoud je dan het efficiënt het overzicht van alle bestellingen? Dat is ook de vraag die IKook zichzelf stelde en waarop wij een antwoord gaven.

Bekijk case
IKook
Platform
IKook
Platform
Van Calster

Vloeren om op te bouwen. Zonder zorgen naar jouw droombadkamer. Bij Van Calster vind je de grootste keuze en kan je rekenen op sterke ervaring, met de garantie op de beste prijs. Bezoek één van de toonzalen. Of beter nog, surf eens langs vancalster-vloeren.be, en laat je inspireren.

Bekijk case
Van Calster
Webshop
Van Calster
Webshop
TriLEDgy

“Wat gaan we kijken vanavond?” Dat is niet zo simpel te beantwoorden als je over een arsenaal van wel 100 LED-schermen beschikt. Gelukkig kwam TriLEDgy bij ons hun licht opsteken om een schaalbare oplossing te bedenken voor het beheer van zo veel displays.

Bekijk case
TriLEDgy
Webapplicatie
TriLEDgy
Webapplicatie
VRT

Het reserveren van een rondleiding bij VRT was vroeger een omslachtige onderneming voor bezoekers. “Alles kan beter” dacht men bij de openbare omroep en ze contacteerden ons voor het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijkere oplossing.

Bekijk case
VRT
Ticket platform
VRT
Ticket platform
TableFever

TableFever biedt alles wat de horeca nodig heeft. Het platform biedt online reservaties, takeaway-bestellingen, cadeaubonnen en nog veel meer aan. Wij denken als technische partner graag mee met TableFever om steeds met nieuwe, innovatieve features op de proppen te komen.

Bezoek website
TableFever
Webapplicatie
TableFever
Webapplicatie
Gezaagd

Gezaagd besloot om samen te werken met Multimedium voor de ontwikkeling van een professionele webshop. In deze casestudy laten we je zien hoe wij Gezaagd hebben geholpen het bestellen van hout op maat makkelijker dan ooit te maken.

Bekijk case
Gezaagd
Webshop
Gezaagd
Webshop

Is jouw bedrijf een match met Multimedium?