Wim

Plaatjesdraaier van het foute lied, meesterbrouwer bij Het Schietveld, en wellicht de grootste fan van onze nights out. Wim heeft een te lange lijst van bijnamen om hier zomaar even neer te pennen en is, met de meeste Multimedium-jaren op zijn palmares, een drijvende kracht bij Multimedium. Een geboren leider.

Wim
Lead Integration Manager
Wim
Lead Integration Manager
Ward

Ward is onze in-house expert als het over bitterballen gaat. Als hij niet bezig is met projecten te beheren en het kantoor draaiende te houden, kan je hem ook aan het werk zien op evenementen over het hele land. Liefst met foute muziek, maar wél zonder pintje. Voor hem geen vloeibaar goud, bak ze maar goudbruin!

Ward
Cross Expertise To-Do List Creator
Ward
Cross Expertise To-Do List Creator
Philippe

Phillippe: als creatieve designer ook een beetje de hipster van de groep. Hoe kan het ook anders? Daarnaast ook golfer, hardloper, papa, sneakerhead en pintjes-connaisseur! Philippe weet zich goed te verdedigen in de technische discussies van de Multimedium-geeks.

Of was het net andersom...?

Philippe
Digital Innovation Producer
Philippe
Digital Innovation Producer
Ben

Sportieveling van het team, Ben raast tegen 300 km/u door projecten met een uiterst nuchtere kijk. En hier en daar legt hij wel ‘s een accentje met lekker droge humor. Zijn bijnaam is Dirk Teur! Er zijn immers 4 CEO’s, maar iedereen weet wel wie de échte baas is

Ben
Ultimate Decision Maker
Ben
Ultimate Decision Maker
Jonathan

Onze Jonathan kan moeilijk stil zitten. Is het omdat hij vaak in de tribune van KV Mechelen staat of zit zijn liefde voor muziek er toch voor iets tussen? Wat maakt hem verder nog gelukkig? Frietjes bestellen en met vrienden naar Formule 1 of Star Wars kijken. (De oude Star Wars-films natuurlijk!)

Jonathan
Frontend Force User
Jonathan
Frontend Force User
Frank

...Of is het Inspector Gadget? Voor de vrienden ook Frakke of Franky. Gek van gadgets, duikt graag in struiken wanneer ie een pintje teveel op heeft, en zet zich regelmatig in voor goede doelen. Ahja, hij vertrekt ook graag met gierende banden!

Frank
Sales and Cashflow Enhancer
Frank
Sales and Cashflow Enhancer
Maico

Een dankbare naam waar ons team regelmatig fictieve personages mee verzint. Zo kwam Maico al aan de namen Maico Donalds, Maiconaise, en Mr. Miaco. Dat laatste omdat hij zich wel vaker laat kennen met kleine typfoutjes. Maico is onze fitnesser, pintjes-liefhebber en autogek. Ohja, ook nog een echte MacGyver op het web!

Maico
Cloud Operations Taskmanager
Maico
Cloud Operations Taskmanager
Glenn

Echtgenoot en papa voor 2 kleine bengels. Bij Multimedium regelt hij het dan niet met Lego-mannetjes, maar beweegt hij de pionnen in allerlei digitale projecten. En ook zijn voorliefde voor design, illustratie en fotografie, laat hij daar graag merken. Ohja… Glenn wordt ook gelukkig van reizen en bengelen aan een klimmuur.

Glenn
Customer-Developer Liaison
Glenn
Customer-Developer Liaison
Niels

Naast echte vis, hengelt Niels ook graag naar een lekker pintje, goede muziek en een vettige opmerking hier en daar. Hij bijt zich ook graag vast in full stack web development, en valt al wel eens ten prooi aan een goede discussie over biologie of frikadellenbollen!

Niels
Data Automation Distributor
Niels
Data Automation Distributor
Glenn

Maak kennis met onze huis-pyrograaf! Naast houtbranden spendeert Glenn zijn tijd graag aan quality-time met familie en vrienden. Streepje muziek dabei? Top! Bij Multimedium positioneert hij zich het liefst boenk in de frontlinie tussen Team Back-end en Team Front-end.

Glenn
All-round Coder
Glenn
All-round Coder
Goan

Oltijd Blijv'n Goan! Muziek is een van Goan's grote liefdes in het leven. En dieren... Want vlees, dat eet hij niet! Maar laat je niet verleiden door het stereotype beeld. Hij geniet van koken, eten, en is waarempel een echte pizzasnob. En misschien drinkt ie daar wel een ijskoude Desperados bij. Als het een pintje mag zijn, liefst een Stella. Schol!

Goan
Digital Brickmaster
Goan
Digital Brickmaster
Yentl

Ik ga op reis en ik neem mee... M'n hond en beste maatje, Kyra! Yentl is een baken van rust, en geniet van sportieve dingen zoals wandelen of fitnessen. Maar psst, even tussen ons: hij laat zich ook wel eens verleiden door de knopjes van de gaming controller, in het zeteltje. En waarschijnlijk krijg je Yentl ook wel in beweging met een streepje technomuziek!

Yentl
Silent Code Guardian
Yentl
Silent Code Guardian
Stijn

Als Stijn niet bezig is met het bouwen van backend applicaties, vult hij zijn tijd op kantoor met het dromen over auto’s met mede-petrolhead Maico. Onze grote vriendelijke beer is altijd goedlachs en vrolijk! Zijn bijnaam? In de wandelgangen, en vooral tussen pot en pint, wordt hij ook wel 's "Den Dessel" genoemd!

Stijn
Director of Flow Engineering
Stijn
Director of Flow Engineering
Wouter

Wouter houdt ons team recht op het jaarlijks volleybaltornooi tussen bedrijven, leert graag talen en wordt door zijn vrienden weleens de Gordon Ramsay van de Kempen genoemd. Dankzij zijn bijzonder eidetisch geheugen, kan Wouter soms wel hele films letterlijk navertellen voor je!

Wouter
Global Binary Formatter
Wouter
Global Binary Formatter
Tim

Voor Tim —aka “chompy”— moeten we alle chocolade verstoppen op kantoor! Tim is ook nog een fervente music lover, gekend als dé denker, analyst en perfectionist. Er schuilt een begeesterde leraar in Tim, hij kent de kneepjes van het vak als geen ander en deelt dat graag met anderen!

Tim
Technical Algorithm Theorist
Tim
Technical Algorithm Theorist
Tom

De techneut onder de CEO’s. Meestal druk bezig met projecten en technische beslissingen, en ook vaak te vinden in onze keuken. Niet enkel omdat hij hobbykok is, maar vooral omdat hij z’n tas koffie ergens vergeten is. We zien Tom nog minstens 3 keer terug, wanneer hij enthousiast “Tot morgen” roept.

Tom
Chief Espresso Addict
Tom
Chief Espresso Addict