Beeld je in dat je een broodjeszaak hebt die verschillende locaties heeft en elke dag duizenden klanten moet bedienen. Hoe behoud je dan het efficiënt het overzicht van alle bestellingen? Dat is ook de vraag die IKook zichzelf stelde en waarop wij een antwoord gaven.

Wie is IKook?

IKook is een arbeidszorgproject van de Stad Gent. In een aantal keukens worden mensen met een leefloon voorbereid op een baan in de horeca. Alle personeelsleden van Stad Gent kunnen ‘s middags broodjes en maaltijden bestellen die door de medewerkers van IKook met zorg worden bereid en verdeeld.

Lunchtijd!
Wie wil een broodje?

Een eenvoudige vraag, met een moeilijk vervolg voor de besteller van dienst. Want wie bestelde nu weer wat? En waar is het overzichtspapiertje gebleven? Bij IKook worden ze op grote schaal geconfronteerd met deze problematiek.

Er zijn meerdere keukens, die op hun beurt meerdere plaatsen beleveren. Hoe hou je het overzicht als alle stadsdiensten ‘s middags hun bestelling verwachten? Geen probleem: in zo’n gevallen komt Multimedium to the rescue! We bouwden een oplossing op maat, waardoor IKook nu zelf de hele keten beheert: de eigen restaurants, menukaarten, mogelijke leveringsplaatsen, de diensten die toegang hebben, en nog veel meer.

Verbindingen leggen

Bovendien zorgden we voor een naadloze integratie binnen de bestaande processen van Stad Gent: van de koppeling met hun intranet (ActiveDirectory), over de verwerking van de bestellingen in de keukens, tot het opnemen van de te factureren kosten in SAP.

"Dank zij de samenwerking met Multimedium hebben wij onze administratie volledig geautomatiseerd en onze omzet gevoelig zien stijgen. We gebruiken dit systeem zelfs om de vaccinatiecentra van Gent te voorzien van maaltijden"

Zoekt jouw organisatie of bedrijf ook een technische partner om een topproject mee te realiseren? Contacteer ons dan snel.

Maak een afspraak

Is jouw bedrijf een match met Multimedium?