Voor Samenaankoop bouwen we bruggen. Niet bestaand uit beton, maar uit bits en bytes. We ondersteunen deze organisatie bij de digitalisering van hun diensten en koppelen hun website aan uitgebreid aanbod externe partners.

Wie is Samenaankoop?

Al meer dan dertig jaar hebben personeelsleden van de KU Leuven, UZ Leuven, Imec en een aantal verwante instellingen via Samenaankoop toegang tot speciale aanbiedingen en aanzienlijke kortingen bij aankopen voor persoonlijk gebruik.

Automatiseren van
vouchers bij bol.com

Eén van voordelen die leden van Samenaankoop genieten is de aankoop van bol.com waardebonnen tegen een verminderd tarief. Via hun account op samenaankoop.org kunnen ze de benodigde bonnen bestellen en inzetten bij hun volgende aankoop. De aanvraag en administratieve verwerking van deze vouchers was een taak die vroeger volledig manueel gebeurde.

Samenaankoop beschikt nu op elk moment over een verzameling van geldige vouchercodes waaruit de waardebonnen gegenereerd worden. Wanneer de geldige codes dreigen op te raken koppelt het platform automatisch terug met bol.com om een nieuwe groep codes te ontvangen. Zo kunnen leden van SA op elk moment én in real-time genieten van dit ledenvoordeel.

Koppeling met webshops

Dankzij Samenaankoop kunnen leden ook met aanzienlijke kortingen producten aankopen bij HP of Dell. Via aparte secties in deze webshops kunnen ze hun computer configureren, waarna de betaling weer bij SA plaatsvindt. Zij bundelen dan alle bestellingen en handelen verder af met de leveranciers.

“Vlot, flexibel, open. Een mee-denk-partner die bovendien technisch goed onderbouwde oplossingen aanreikt.”

Zoekt jouw organisatie of bedrijf ook een technische partner om een topproject mee te realiseren? Contacteer ons dan snel.

Maak een afspraak

Administratie Simplificatie

We bouwen niet enkel bruggen met webshops. Ook om de interne werklast te verminderen deden we het nodige. Door de connectie tussen de betaalprovider (Mollie) en het boekhoudsysteem (Exact Online) kan Samenaankoop nu eenvoudig alle aankopen van leden laten afpunten.

Is jouw bedrijf een match met Multimedium?