24/7 in een digitale economie.

Dat e-commerce aan het boomen is, dat hoeven we jou niet te vertellen. Nog niet begonnen met een eigen webshop? Multimedium bouwt samen met jou op een jarenlange ervaring, in zowel B2C als B2B, om ook het beste te maken van jouw online winkel.

Scoren in Google

Wij nemen de SEO —of voluit: Search Engine Optimization— voor onze rekening. We zorgen er samen voor dat je goede resultaten behaalt in Google en andere zoekmachines. Een perfecte basis om ook aan SEA te beginnen, of voluit: Search Engine Advertising. Samen leggen we de fundamenten voor een sterke online marketing strategie.

Breng structuur in jouw data

Publiceer online producten, recepten, blog artikels, winkelinformatie, enzovoort. Of de openingsuren van jouw winkel(s). Deel reviews van jouw klanten. En veel, veel meer. Multimedium past industriestandaarden toe om structuur in jouw data te brengen. Zo verrijken we jouw informatie op Google, wanneer toepasselijk.

Responsive Webdesign

Een optimale presentatie en gebruikerservaring, van de kleinste smartphone tot op de grootste desktop. Jouw website of -winkel voelt zich immers overal thuis: op een smartphone, op een tablet in “portrait” en “landscape” modus, op een laptop, en zelfs op de allergrootste schermen!

Beheer en Support

Jouw eigen webshop of website, die beheer je natuurlijk het liefst zelf. Via ons CMS, een Content Management Systeem, is dat een fluitje van een cent! Zo creëer je in een vingerklik een aangepaste landingspagina, voeg je nieuwe producten toe, publiceer je zelf nieuwsartikels, en nog veel meer. Zit je toch met een vraag? Geen probleem, onze ervaren medewerkers helpen je met veel plezier.

En veel, veel meer!

Er valt nog zoveel te vertellen. En jij hebt ook een uniek verhaal. Bespreken we dat eens met een lekkere tas koffie, een heerlijk warme thee of iets fris?

Maak een afspraak