Design, van A tot Z

Een nieuwe identiteit voor een start-up? Of begin je aan een rebranding strategie? Multimedium creëert een huisstijl van A tot Z. Een sterk bedrijfsimago begint met een sprekend logo, krachtige kleuren, zorgvuldig overwogen typografie, en veel meer. Laat je begeleiden door onze professionals!

Een hart voor design

Een goed design is voor ons meer dan een trendy kleurtje of een opvallend lettertype. Onze grafische vormgevers zijn echte vakmensen die blijven zoeken tot het volledige plaatje klopt. Geen kant-en-klare templates die je zo van het internet plukt, maar een uniek ontwerp op maat van jouw organisatie. Bij ons krijg je nog ambachtelijk vormgegeven pixels en vectoren.

Print design

Onze designers voelen zich kiplekker in de digitale cloud. Maar we zijn even goed in de wolken als we werken aan de vormgeving van jouw gedrukt materiaal. We kunnen rekenen op jarenlange ervaring in het design van naamkaartjes, brochures, catalogi, flyers, affiches, enzovoort.

En veel, veel meer!

Er valt nog zoveel te vertellen. En jij hebt ook een uniek verhaal. Bespreken we dat eens met een lekkere tas koffie, een heerlijk warme thee of iets fris?

Maak een afspraak