Vloeren om op te bouwen. Zonder zorgen naar jouw droombadkamer. Bij Van Calster vind je de grootste keuze en kan je rekenen op sterke ervaring, met de garantie op de beste prijs. Bezoek één van de toonzalen. Of beter nog, surf eens langs vancalster-vloeren.be, en laat je inspireren.

Wie is Van Calster?

Vloeren Van Calster is gespecialiseerd in de verkoop van tegels en in badkamerrenovaties. Het is een van de snelst groeiende bedrijven in de Belgische tegelsector. Dit is het resultaat van drie generaties vakmanschap en ervaring in de verkoop en plaatsing van vloerbedekkingen (tegels, parket en laminaat) en het renoveren van badkamers.

Een toonzaal
maar dan digitaal

Het online aanbieden van een ruim gamma producten is niet evident. Het is niet alleen een kwestie van alle producten te publiceren, maar ook van het gamma op elk moment up-to-date te houden. Multimedium brengt het aanbod van Van Calster online door het ERP —o.a. het intern beheersysteem van producten en voorraad— te verbinden met de online website.

Zo is onze klant ervan verzekerd dat de informatie en beschikbaarheid in de webshop op elk moment correct is. Bovendien bespaart het hen heel wat manuele arbeid om alles gesynchroniseerd te houden.

Knap design!

Niet alleen de tegels zorgen voor een uniek design. Ook de website zelf hebben we onder handen genomen. Door een heldere stijl uit te werken, zorgen we ervoor dat de bezoeker niet verdwaalt in het uitgebreide aanbod.

"Er wordt bij Multimedium steeds meegedacht om binnen de vooropgestelde termijn met creatieve oplossingen te komen. Bij hen ben je geen nummer, kortom een fijne samenwerking op hoog niveau!”

Zoekt jouw organisatie of bedrijf ook een technische partner om een topproject mee te realiseren? Contacteer ons dan snel.

Maak een afspraak

Even rekenen

Heb je de geschikte tegelsoort gevonden? Op de detailpagina berekenen we automatisch hoeveel pakketten je moet bestellen voor de oppervlakte die je wil betegelen. Zo maken we het nog gemakkelijker om vanuit jouw luie zetel jouw ideale vloerbedekking te bestellen!


Bezoek website

Is jouw bedrijf een match met Multimedium?