“Wat gaan we kijken vanavond?” Dat is niet zo simpel te beantwoorden als je over een arsenaal van wel 100 LED-schermen beschikt. Gelukkig kwam TriLEDgy bij ons hun licht opsteken om een schaalbare oplossing te bedenken voor het beheer van zo veel displays.

Wie is TriLEDgy?

TriLEDgy verhuurt en verkoopt diverse digitale informatiedisplays in de Benelux. TriLEDgy biedt LED- en LCD-schermen aan voor verschillende outdoor- en indoor toepassingen, zoals bijvoorbeeld sport events, festivals of reclamecampagnes.

Digital Signage
vanop afstand

Het is ondenkbaar dat TriLEDgy werknemers de baan opstuurt om elk scherm in hun beheer manueel te bedienen. Om vlot te kunnen schakelen is het noodzakelijk dat de schermen vanop afstand kunnen aangestuurd worden.

We ontwikkelden een systeem met Raspberry Pi’s, kleine computertjes waarop je zelf software kan draaien. Elke TriLEDgy-scherm werd uitgerust met zo’n player en een 4g-verbinding. Zo kan men op elk moment verbinding maken met de schermen vanop afstand.

Zelf plannen & beheren

Klanten die bij TriLEDgy een scherm huren of kopen kunnen zelf de beelden op de displays aansturen via een handige wep-app die we ontwikkelden. Niet alleen kunnen ze nieuwe beelden voorzien, maar ook het inplannen en opvolgen van alle schermen wordt op deze manier kinderspel.

Echt(e) content

Gebruikers kunnen eenvoudig nieuwe presentaties aanmaken én inplannen, afgestemd op de aspect-ratio van de displays in hun bezit. De beelden die ze zelf maken kunnen teksten, afbeeldingen en video’s bevatten. Zo kunnen klanten hun eigen creativiteit volledig los laten gaan!

“Het voordeel van werken met Multimedium is dat we snel contact met hen kunnen opnemen. Voor een business als de onze is het cruciaal dat we kort op de bal kunnen spelen.”

Zoekt jouw organisatie of bedrijf ook een technische partner om een topproject mee te realiseren? Contacteer ons dan snel.

Maak een afspraak

Opvolging verzekerd

Natuurlijk kan TriLEDgy ook op elk moment bijspringen indien nodig. Via een eigen admin-console kunnen ze op elk moment de status van elk scherm opvolgen, waar het zich ook bevindt. Geen overbodige luxe als je 50 à 100 schermen simultaan de weg opgestuurd hebt!

Bezoek website

Is jouw bedrijf een match met Multimedium?