Als je gevelstenen zoekt voor jouw woning of gebouw is het niet altijd evident om op voorhand een perfect beeld te vormen van het resultaat. Voor onze klant Desta bouwden we daarom een brick-simulator zodat je snel en eenvoudig verschillende steensoorten kan vergelijken.

Wie is Desta?

Desta is een fabrikant van keramische producten zoals gevelstenen, kleiklinkers en steenstrips. Sinds de oprichting in 1956 is dit familiebedrijf steeds blijven innoveren. Het volledige proces van ontginning, ontwikkeling, bakken en afwerking gebeurt allemaal in eigen huis. Desta is net als Multimedium uit de Hoogstraatse klei opgetrokken. ;-)

Miljoenen combinaties, één handige oplossing

Dankzij hun expertise kan Desta meer dan 100 variëteiten van gevelstenen aanbieden. Al die stenen kunnen bij bouwwerken afgewerkt worden met verschillende voegkleuren en -type, en in meerdere soorten verband. Om hun klanten een zo compleet mogelijk beeld te geven van al deze combinaties klopte Desta bij ons aan voor een nieuwe website.

Het werd al snel duidelijk dat we hier iets speciaal uit onze hoed moesten toveren. We ontwikkelden daarom de Brick-Configurator. Dit is een tool waarbij men online snel en eenvoudig een simulatie kan maken van alle verschillende combinatiemogelijkheden die Desta aanbiedt. Eens je jouw perfecte samenstelling hebt gevonden, download je zo een hoge resolutie download om in jouw plannen te verwerken.

In de (juiste) mix

In de Brick-Configurator kun je meerdere steensoorten met elkaar combineren. Op basis van de ingegeven configuratie genereren we real-time het gekozen patroon. Hierbij houden we rekening met schaduwen, afwisseling en voegen om een organischer resultaat te presenteren.

"De mensen van Multimedium weten altijd een pasklare oplossing te bieden. Als kroon op het werk hebben ze op onze website een voegsimulator uitgewerkt, waar we zéér tevreden over zijn, en onze klanten ook!"

Zoekt jouw organisatie of bedrijf ook een technische partner om een topproject mee te realiseren? Contacteer ons dan snel.

Maak een afspraak

Oog voor detail

Soms is een steen bijna wat je zoekt, maar ook niet helemaal. Op de detailpagina’s van elke steen stellen we daarom ook alternatieven voor in dezelfde kleur of structuur. Van elke steensoort kan je bovendien knappe referenties bekijken.

Is jouw bedrijf een match met Multimedium?